Home

Huren

Appartement Nijmegen

Ben je op zoek naar een appartement in een leuke stad? Nijmegen is een prachtige stad met rijke historie. Het is de oudste stad van Nederland en dat is overal terug te zien aan de prachtige straten en panden. Nijmegen heeft nog veel meer te bieden dan alleen historie. Wat dat allemaal precies is, nemen we graag met je door!

Ligging
Nijmegen is centraal gelegen in de provincie Gelderland. Wie werkt in de stad kan alles met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. De stad heeft namelijk vijf treinstations. Wie liever met de auto gaat, heeft de A325, A15 en A50 binnen handbereik.

Natuur
Nijmegen beschikt over een prachtig stuk natuur. Wie een appartement wil huren in deze mooie stad, kan genieten van verschillende groene parken, de Ooijpolder en de Hatertse en Overasseltse Vennen. In deze twee natuurgebieden vind je tal van vennetjes en rivierduinen.

Cultuur en uitgaan
Cultuur mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je beslist een appartement te huren in een prachtige stad als Nijmegen. Gelukkig heeft deze stad tal van mogelijkheden wanneer het gaat om cultuur. Hierbij kun je denken aan een bezoekje aan Rijksmonument Het Valkhof, Sint-Stevenskerk en het nationaal Fietsmuseum Velorama. Ga je liever uit? Ook hiervoor biedt de stad alle mogelijkheden die je je maar kunt wensen.

Wijken in Nijmegen


Deze stad heeft voor elk wat wils. Ben jij op zoek naar een appartement waarbij je altijd kunt genieten van het bruisende centrum? Dan is het stadscentrum voor jou ideaal! Ook Oost is een heerlijke wijk, met als voordeel dat de universiteit en hogeschool altijd dichtbij zijn. Voor wie op zoek is naar een mix tussen jong en oud, kan prima terecht in de wijk Bottendaal. Deze wijk ligt vlak bij het centrum en heeft daardoor een uitstekende bereikbaarheid. Ook Oud-West is vlak bij het station gelegen. In dit stadsdeel vind je onder andere de wijken Waterkwartier en Wolfskuil. Huur jij liever een appartement op een rustige locatie? Kijk dan eens naar appartementen in Lent. Wie weet staat jouw favoriete appartement wel te huur!

Appartement in Nijmegen huren?


Wil jij in deze prachtige stad wonen? Op www.huizenvinder.nl vind je een zeer ruim aanbod met appartementen. Wacht niet en kijk of jouw droomappartement te huur staat en huur vandaag nog!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

1 kamer 0 2+ kamers 4 3+ kamers 1 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0