Home

Huren

Appartement Nieuwegein

Appartementen huren Nieuwegein


Heb je behoefte aan een rustige stad met veel natuur, dan zit je met een huurappartement in Nieuwegein goed! Met het IJsselbos en Park Oudegein in de buurt is er namelijk altijd een plek om een mooie wandeling te maken. Bijkomend voordeel aan huren in Nieuwegein is dat je een grote stad in de buurt hebt, namelijk Utrecht. Nieuwegein zelf heeft bovendien ook een modern centrum te bieden met ruim 150 winkels. Regent het? Geen probleem, het overdekte Cityplaza is op drie andere winkelcentra na de grootste van Nederland! Ook qua bereikbaarheid doet Nieuwegein het goed. Ondanks dat het geen treinstation heeft, is er wel een sneltram die de stad met Utrecht en IJsselstein verbindt. Wil je met de auto weg? Je zit zo op de A2, A12 of A27.


Populaire wijken voor huren in Nieuwegein


Nieuwegein is op twee manieren op te delen. In drie grote delen: Nieuwegein-Noord, Nieuwegein-Zuid en de Industriewijk. Of in een oud deel en een nieuw deel. Deze delen zijn verder opgedeeld in wijken, waar overal appartementen te huur zijn.

Een van de populairste wijken om een appartement te huren is Batau Noord. In welke situatie je je ook bevindt, deze wijk heeft alles. Veel groen voor het wandelen met de hond of je rondje hardlopen, goede aansluiting op zowel de A12 als de A2 en de tram dichtbij. Ook voor mensen met kinderen is dit de ideale plek om een appartement te huren, aangezien de school dichtbij zit en ze hier dus makkelijk zelfstandig naartoe kunnen.

Ten noorden van Batau Noord ligt de wijk Galecop. Dit is een relatief nieuwe woonwijk en heeft de meeste inwoners. Ook deze wijk bezit veel groen aan zowel de noord- als westkant. Deze groenstroken zorgen er bovendien voor dat er geen verkeershinder is van de snelwegen.

Hou je meer van historie, dan moet je in de wijken Vreeswijk en Jutphaas zijn. In deze oudere wijken zijn appartementen te huur welke sfeervol aan het water gelegen zijn. Een wandeling langs de mooie gevels en door de kleine straatjes geven je bovendien een knus gevoel.

Met andere woorden, in Nieuwegein is er voor elk wat wils. Vul je criteria in en vind binnen no time jouw perfecte huurappartement dankzij huizenvinder.nl

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 25 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Nieuwegein

Resultaten 1 - 24 van 25

9 anderen zijn nu op zoek in Nieuwegein, reageer vandaag nog!