Home

Huren

Appartement Maastricht

Wonen in je eigen appartement in het prachtige Maastricht


Maastricht behoort zonder twijfel tot een van de mooiste steden van het land die we ons maar kunnen verzinnen. Zodra je het station van de stad verlaat, waan je je al in prachtige brede straten met statige oude panden. Veel mensen dromen dan ook om te wonen in een eigen appartement in de stad. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo lastig te zijn. Het aanbod bestaat uit verschillende appartementen waar je een erg aantrekkelijke huur voor betaalt. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten.


Je hebt de keuze uit verschillende soorten appartementen te huur in Maastricht 


Als je je wat verder gaat verdiepen in het aanbod aan appartementen dat er vandaag de dag is, dan merk je dat er voor iedere woonwens meer dan genoeg te huur staat in Maastricht. Woon je graag in het centrum van de stad, kies dan voor woonwijken zoals het Statenkwartier en Wyck. Gaat je hart sneller kloppen van een appartement dat wat rustiger is gelegen? In dat geval beleef je enorm veel woonplezier in woonwijken zoals Wittevrouwen en Heer.


Eenvoudig en snel een appartement huren via Huizenvinder.nl


Je weet nu vast en zeker wat voor soort appartement het beste aansluit op je wensen en eisen en waar je dus huur voor wilt betalen. Je kunt gelukkig eenvoudig en snel een appartement huren via Huizenvinder.nl. Hierdoor is de kans erg groot dat je binnen een mum van tijd al de sleutels van je gloednieuwe woonruimte ontvangt. Alle appartementen voldoen aan de hoogste standaarden en zien er daardoor altijd fantastisch uit. Beter kun je het eigenlijk niet krijgen in de stad! Naar wat voor soort woonruimte gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Maastricht

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod