Home

Huren

Appartement Leiden

Op zoek naar een appartement in een prachtige historische stad? Leiden is echt iets voor jou! De stad staat bekend om de historische binnenstad en monumentale gebouwen. Wil je weten waarom appartementen in deze stad zo interessant zijn? Lees dan gauw verder!

Ligging
Leiden ligt in Zuid-Holland en is via uitvalswegen A44 en A4 zeer goed te bereiken. Schiphol ligt op een steenworp afstand en wie een bezoekje wil brengen aan Haarlem of Amsterdam, hoeft maar een klein stukje te rijden. Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Dat kan natuurlijk ook! De stad heeft maar liefst drie treinstations, waarvan de grootste direct naast de universiteit ligt.

Natuur
Wie even wil ontsnappen aan de stad, kan naar het Panbos in Katwijk aan Zee. Hier vind je een combinatie van bos en duinen waar je urenlang kunt wandelen. Vind je dit wat ver? Boven De Meerwijk vind je ’t Joppe. Hier kun je genieten van prachtige uitzichten en molens. Huur jij hier binnenkort een appartement en hou je van de polder? In het Weipoortsche Vliet polderlandschap kun je volop genieten van alles wat de boeren jou te bieden hebben!

Cultuur en uitgaan
In Leiden is altijd wat te doen. Uitgaan kan elke dag van de week en wie liever van cultuur geniet, kan altijd terecht in één van de dertien musea. Hierbij kun je denken aan Erfgoed Leiden en Omstreken en het prijswinnende Naturalis natuurhistorisch museum. Nieuwkomers kunnen de stad ontdekken met de hofjes- of stadswandeling. Geen zin om te wandelen? De stad ontdekken met een rondvaart kan ook!

Wijken in Leiden


De stad zit boordevol leuke wijken waar je appartementen kunt huren. Of je nu een gezin hebt of alleen bent, voor iedereen is er wel een appartement te huur. Het centrum is door de ligging zeer geschikt voor starters. Wie houdt van een mix tussen oud en nieuw, kan een appartement huren in Noord. De Merenwijk is groen en door de vele speelvelden en de kinderboerderij zeer kindvriendelijk. Is dit het niet helemaal? Huur dan een appartement in Pieterswijk of Het Plantsoen.

Appartement in Leiden huren?


Heb jij interesse in het verhaal van Leiden en wil je hier een appartement huren? Kijk dan nu op www.huizenvinder.nl voor het allerbeste aanbod en kijk of jouw droomappartement te huur staat!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 27 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Leiden

Resultaten 1 - 24 van 27

147 anderen zijn nu op zoek in Leiden, reageer vandaag nog!