Home

Huren

Appartement Hilversum

Appartement huren in een centraal gelegen dorp in het 't Gooi? Dan is Hilversum een goede keuze. Dit bruisende dorp is ook wel bekend als ‘de Mediastad’ en heeft alles wat je nodig hebt om fijn te wonen. Deze plaats heeft genoeg te bieden voor verschillende doelgroepen. Het dorp heeft veel kindvriendelijke wijken met basisscholen in de buurt en ligt in een natuurrijke omgeving. De centrale ligging in Nederland en de drie stations zorgen ervoor dat ook studenten gemakkelijk vanaf hun woning kunnen uitwijken naar de grote studentensteden, zoals Amsterdam en Utrecht. Ook heeft Hilversum een groot overdekt winkelcentrum.

Huur een appartement in Hilversum

Hilversum is een populaire plek om te wonen en de vraag naar appartementen om te huren is groot. Er zijn verschillende appartementen te huur, maar het kan lastig zijn om een appartement in het centrum te vinden. Gelukkig zijn er ook veel mooie appartementen in wijken die wat verder buiten het centrum liggen. Het centrum en andere woonwijken zijn dan alsnog goed met de fiets of de bus bereikbaar.

Huur een appartement in een populaire wijk in Hilversum

Wijk Centrum, Wijk Noord, Wijk Oost, Wijk Zuid, Wijk Hilversumse Meent; het zijn allemaal wijken in Hilversum waar het mogelijk is om een appartement te bemachtigen. In het centrum zijn de meeste appartementen boven winkels te vinden, maar er zijn ook een aantal mooie appartementencomplexen. Buiten het centrum zijn ook verschillende appartementencomplexen gebouwd, zoals in Kerkelanden. Deze wijk is gevestigd in een kinderrijke omgeving en heeft een eigen winkelcentrum dat vrij groot is. Soms zijn er ook huurappartementen in populaire wijken als de Astronomische buurt en het Bloemenkwartier Zuid beschikbaar. In alle wijken zijn de belangrijkste voorzieningen in de buurt te vinden.

Appartementen te huur in een veelzijdig dorp met alle belangrijke voorzieningen in de buurt

'De Mediastad' is een veelzijdige plek om te wonen. Hierdoor is het een mooie locatie voor mensen die graag rustig willen wonen, maar wel alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Ook voor mensen die juist houden van het 'bruisende stadsleven' is Hilversum een mooie plek. Denk goed na over wat je belangrijk vindt aan een appartement en bekijk het aanbod op Huizenvinder.nl, de beste plek om appartementen te vinden in Hilversum.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Hilversum

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod