Home

Huren

Appartement Heerlen

Heerlen is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Het is een plaats met een rijke geschiedenis en deze gaat ver terug naar de tijd van de Romeinen. Het is een plek, waar je altijd een stukje gezelligheid kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan het Pancratiusplein. Hier vind je sfeervolle terrasjes en restaurantjes. Het centrum biedt een groot scala aan horeca, winkels en diverse evenementen. De wijken in Heerlen bieden uitstekende plekken aan, zodat er voor iedereen appartementen te huur beschikbaar zijn.

Heerlen Centrum is een levendige plek om een appartement te huren. Er worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd. Bovendien is het centrum altijd volop in ontwikkeling, waaronder het inzetten van verduurzaming. Er worden meerdere woningen bijgebouwd, waarbij het historisch verleden eveneens centraal staat. In het Thermenmuseum kun je de geschiedenis van de stad nog eens goed bekijken. Het maankwartier is een nieuw gedeelte in het centrum van Heerlen en hier vind je appartementen voor de huur, maar ook een nieuw station. De bereikbaarheid van het centrum is perfect, want uitvalswegen bevinden zich in de buurt.

De Hees is een wijk met meerdere buurten, waaronder Caumerveld/Douve Weien en Aarveld/Bekkerveld. Het is een vrij oude, geliefde en populaire plaats. Veel mensen willen hier een appartement huren. De Hees is goed bereikbaar en je kunt zo in de stad zijn. Het is tevens een groene wijk, omdat er voldoende parken zijn. Je kunt hier wonen, zoals je dat zelf wilt. Er is een zekere mate van vrijheid aanwezig. Alle voorzieningen zijn in de buurt voor je dagelijkse boodschappen en je kunt hier lekker uit eten gaan in een van de vele horecavoorzieningen.

Nabij het centrum van Heerlen ligt de wijk Molenberg. Molenberg kent een rijk verleden, omdat het een plek is die sinds de 20e eeuw bestaat. De bewoners van de wijk waren veelal harde werkers in de mijnbouw. In de jaren 50 is de buurt flink uitgebreid met de Witte wijk. Dit leverde zijn karakteristieke witgeschilderde woningen op. Veel woningen zijn onderdeel van het beschermd stadsgezicht, mede door de opvallende architectonische hoogstandjes. Daarnaast zijn er veel voorzieningen aanwezig.

Zoek je een appartement te huur in Heerlen? Huizenvinder.nl is de beste plek om een appartement in Heerlen te vinden! Bekijk het aanbod en wie weet huur jij binnenkort in Heerlen!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

1 kamer 0 2+ kamers 2 3+ kamers 1 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0