Home

Huren

Appartement Haarlem

Haarlem is een ontzettend leuke stad waar veel appartementen te huur staan en waar je alles binnen handbereik hebt. Zo ligt het vlak bij het strand en kun je genieten van verschillende duinmeren en de natuur in de directe omgeving. Staat jouw favoriete appartement te huur en ben je naast genot ook op zoek naar een centrale plek in Nederland, zodat je makkelijk naar je werk kunt reizen? Ook voor jou is Haarlem ideaal! Vanaf centraal station ben je binnen vijftien minuten in Amsterdam. Ook Den Haag is goed te bereiken met een totale reistijd van 35 minuten. Toch liever de auto? Binnen no-time zit je op de snelweg naar Amsterdam, Utrecht of Den Haag.

Stadsdelen
De stad beschikt over verschillende stadsdelen met elk bruisende wijken. Zo kun je terecht voor appartementen in het centrum, Schalkwijk, noord, oost en zuid-west. Wie graag in de buurt van het station wil wonen, kan terecht voor appartementen in bijvoorbeeld de wijken Amsterdamsebuurt, Van Zeggelenbuurt en de Stationsbuurt. Zowel de Amsterdamsebuurt als de Van Zeggelenbuurt zijn goed te bereiken vanuit het centrum en zeer kindvriendelijk. De wijken beschikken over verschillende basisscholen en speeltuintjes en de essentiële winkels vind je op loopafstand. Wie het bruisende centrum van dichtbij wil ervaren, kiest natuurlijk voor hartje centrum!

Cultuur
Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad waar genoeg te doen is voor cultuurliefhebbers. Het centrum zit boordevol monumenten en hofjes. Daarnaast staat Haarlem bekend om de vele activiteiten die er het hele jaar door te doen zijn. Zo zijn er festivals, theaters en verschillende musea die je kunt bezoeken. Wanneer je beslist om een appartement te huren in Haarlem, heb je door de vele mogelijkheden altijd een vakantiegevoel!

Winkelen
Wie een appartement huurt en van winkelen houdt, zit in Haarlem altijd goed. Rond de Grote Markt vind je in ‘De Gouden Straatjes’ overal boetiekjes. Door de afwisseling tussen boetiekjes en grotere winkelketens bevind je je in de ideale winkelstad.

Parken en horeca
Huur jij een appartement en geniet je graag van een snelle lunch in het park of sluit je graag gezellig aan bij vrienden en kennissen op het terras na een lange dag werken, dan zit je hier meer dan goed. Wie een appartement huurt en even iets meer wil dan een terras of park, kan genieten van de groene natuurgebieden in de directe omgeving van Haarlem.

Appartement in Haarlem huren?


Is jouw interesse gewekt en wil jij een appartement huren? www.huizenvinder.nl is de ideale website om jouw nieuwe appartement te vinden. Huur jouw nieuwe droompaleis dus nu via www.huizenvinder.nl!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 21 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Haarlem

Resultaten 1 - 21 van 21

13 anderen zijn nu op zoek in Haarlem, reageer vandaag nog!