Home

Huren

Appartement Groningen

Appartement Groningen
De stad Groningen is een gezellige stad in het noorden van Nederland. Het is een echte studentenstad, maar eigenlijk valt er voor iedereen hier genoeg te beleven. Je kunt appartementen huren in de historische binnenstad, maar ook in de buitenwijken zijn mooie locaties te vinden. Daarbij ben je altijd binnen een kwartier met het openbaar vervoer, of op de fiets in de binnenstad.

De wijken
Groningen kent een flink wijken waar het aangenaam toeven is. Iedere wijk heeft zijn eigen karakter en is eigenlijk een dorp op zich met eigen voorzieningen zoals scholen, winkels een bibliotheek en een huisartsenpost. Je hoeft dus zeker niet de binnenstad in om van de basisvoorzieningen gebruik te maken. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om in de binnenstad te gaan wonen. Bedenk je echter wel dat hier niet heel veel appartementen te huur staan en je vaak genoegen moet nemen met kleinere en oudere woningen.

Welke wijken zijn voor mij geschikt?
Buiten het centrum vind je een aantal hele mooie wijken, vaak met veel groen, goede voorzieningen en prima ov-verbindingen. Ook op de fiets is het centrum gemakkelijk en snel te bereiken.

• Wil je op loopafstand van het centrum wonen dan kom je in de wat oudere wijken van de stad terecht, zoals de Schilderswijk, de Oosterparkwijk, de Zeeheldenbuurt of de Oosterpoort. Meestal huur je hier een boven- of benedenetage. Deze buurten bestaan uit smalle straatjes en kleinere woningen. Parkeermogelijkheden zijn hier ook wat beperkt, maar je zit wel vlak bij alle centrale voorzieningen.
• Huur je liever wat dichter bij het centrum? Dan kun je prima een appartement huren in de aangrenzende wijken. Populaire wijken zijn Paddepoel, Vinkhuizen en Helpman. Deze wijken hebben allen een groot winkelcentrum, zwembaden en allerlei scholen. De appartementen zijn vooral gericht op gezinnen en vaak heb je een eigen tuin.
• Twee nagelnieuwe wijken in Groningen zijn Meerstad en De Held. Deze wijken bevinden zich ten westen en oosten van de stad en liggen er ietsje buiten. Het zijn een prachtige wijken met allerlei typen huizen met veel groen en water. Deze wijken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en rustzoekers die toch dicht bij de stad willen wonen.

Appartementen zoeken bij huizenvinder.nl
Wil jij graag in Groningen wonen en ben je op zoek naar een appartement dat te huur staat? Dan is huizenvinder.nl voor jou de beste plek. Bekijk snel ons aanbod op onze website. Wie weet woon jij binnenkort in deze bruisende stad vol gezelligheid.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Groningen

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod