Home

Huren

Appartement Enschede

Appartement Enschede


Steeds meer mensen besluiten om in sfeervolle grenssteden als Enschede te wonen. Een appartement vinden is immers veel eenvoudiger dan in de randstad, terwijl je ook nog eens meer waar voor je geld krijgt. Daarnaast heb je in Enschede toegang tot allerlei knusse kroegjes en wereldse winkelcentra. Een appartement hier huren is dan ook absoluut een aanrader, maar welke wijken zij nou het beste voor het huren van appartementen?

Roombeek


Roombeek is de perfecte plek om te wonen als jij een appartement dat te huur staat zoekt in een wijk met historie. Meer dan 20 jaar geleden werd deze wijk helaas verwoest door de vuurwerkramp. Inmiddels is Roombeek volledig herbouwd, en het is inmiddels een prachtige wijk om wat te huren. Daarbij kun je kiezen voor zowel appartementen op de begane grond als een penthouse. De locatie is dichtbij het centrum, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot de leukste tentjes in Enschede. Daarnaast kun je mooi wandelen in Roombeek, waardoor starters hier veel plezier beleven.

Het centrum


Wil jij liever middenin de stad wat huren? Dan is het stadscentrum zeker een goede keuze. In het centrum vind je veel appartementen die te huur staan. Daardoor heb je een ruime keuze in welk type appartement je zoekt. Het mooie aan Enschede is dat je probleemloos door het centrum kunt lopen en er haast elke dag wat te doen is. Tevens is het station en het volkspark vlakbij, waardoor je zo de stad uit kunt. Vergeleken met andere stadscentra is de huur ook niet zoveel in Enschede, waardoor hier wonen voor iedereen aantrekkelijk is.

Wesselerbrink


Gaat je voorkeur naar een wijk met een lagere huur? Dan is Wesselerbrink een perfecte optie. Binnen een kwartier ben je namelijk nog steeds het centrum in gefietst, terwijl er nog steeds meer dan genoeg te doen is. Zo heb je winkelcentrum zuid waar je uit eten kunt gaan of boodschappen kunt doen, terwijl er in het Wesselerpark genoeg wandelroutes zijn in de natuur. Deze wijk is ideaal voor gezinnen, en dat blijkt al helemaal als er zelfs een kinderboerderij in de buurt is.

Ben jij al klaar om een appartement te huren in Enschede? Je komt bij Huizenvinder.nl zeker wat moois tegen. In een overzicht bekijk je welke appartementen aan jouw eisen voldoen. Wacht niet langer en vind bij Huizenvinder.nl het appartement in Enschede van je dromen.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 11 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Enschede

Resultaten 1 - 11 van 11

120 anderen zijn nu op zoek in Enschede, reageer vandaag nog!