Home

Huren

Appartement Ede

Wil jij een appartement huren in een dorp, waar je geniet van het echte stadsgevoel? Ede is een prachtig dorp waar je van alle gemakken bent voorzien. Wij hebben alles wat je moet weten over Ede en de vele appartementen die je hier kunt huren voor je op een rijtje gezet:

Ligging
Ede is gelegen in de provincie Gelderland. Wie hier een appartement huurt kan door de centrale ligging overal met gemak naartoe. Zo beschikt het dorp over twee treinstations en bereik je gemakkelijk de A12.

Natuur
Ede is de ideale plek voor de echte natuurliefhebbers die op zoek zijn naar appartementen. Het dorp is gelegen op de Veluwe en voor ieder wie graag op de fiets stapt of een heerlijke wandeling maakt, is de Ginkelse Heide altijd dichtbij.

Cultuur
Wie hier een appartement huurt is verzekerd van cultuur. Zo vind je hier onder andere tien verschillende musea, vele kunstwerken en een openluchttheater. Wanneer je graag een uitstapje maakt kun je terecht in het nabijgelegen Museonder en Kröller-Müller.

Uitgaan
Huur jij graag een appartement op een plek waar je leuk uit kunt gaan? Als je hier een appartement huurt is het Museumplein met vele uitgaansgelegenheden en restaurants op een steenworp afstand! Wie graag écht midden in dit bruisende gebied wil wonen heeft ook nog eens geluk! Er staan namelijk ook appartementen te huur in het centrum.

Wijken in Ede


Ede beschikt over vele leuke wijken. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in Oost, West, Zuid, Veldhuizen en Kernhem. Alleenstaanden kunnen goed terecht in het centrum. Jonge gezinnen kunnen het beste uit de voeten in bijvoorbeeld Kernhem en Westeneng. Er is voldoende aanbod, dus kijk gauw naar wat er voor jou te huur staat!

Appartement in Ede huren?


Is jouw oog op Ede gevallen en wil jij een appartement huren? Op www.huizenvinder.nl vind je een groot aanbod met huurwoningen. Neem dus gauw een kijkje en huur jouw nieuwe appartement vandaag nog!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0