Home

Huren

Appartement Dordrecht

Een leuk appartement te huur in Dordrecht


Lang niet iedere Nederlander denkt er eigenlijk aan, maar wonen in Dordrecht is onwijs leuk. De stad kan dan ook zonder twijfel tot een van de verborgen pareltjes van het land worden genoemd. Er is meer dan genoeg te beleven en de stad bruist van de prachtige panden waar je in kunt wonen. Een leuk appartement te huur in Dordrecht is dan ook erg snel gevonden! 


Verschillende soorten appartementen in verschillende stadsdelen van Dordrecht


Als je je net even wat verder gaat verdiepen in het aanbod dat er vandaag de dag zoal is, dan heb je al eg snel de keuze uit verschillende soorten appartementen in verschillende stadsdelen van Dordrecht. Hierdoor is er voor iedereen wel wat leuks te huur. De Stadspolders en de Sterrenbuurt lenen zich bijvoorbeeld erg goed voor gezinnen met kinderen die druk zoeken naar meer rust en ruimte. Leuke appartementen huren in het centrum doe je in woonwijken zoals de Vogelbuurt en Staart. Wat zijn jouw woonwensen op dit moment als je op zoek gaat naar geschikte woonruimte in de stad?


Eenvoudig en snel online zoeken naar het huren van een appartement via Huizenvinder.nl


Kun je eigenlijk niet wachten met het betalen van huur voor je eigen appartement in Dordrecht? Wacht dan niet langer en ontdek het brede aanbod van Huizenvinder.nl. Je kunt op deze manier eenvoudig en snel online zoeken naar het huren van een appartement. Wie weet ontvang je binnenkort al de sleutels van jouw gloednieuwe appartement in de stad. Op het gebied van de huur van de appartementen is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Naar wat voor soort woonruimte ben je op dit moment precies op zoek?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Dordrecht

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod