Home

Huren

Appartement Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd is een grote stad met meer dan 550.000 inwoners. Het binnenhof en de politiek zijn hier eveneens aanwezig. Het is een plaats aan de Noordzee met fijne badplaatsen, waaronder Scheveningen en Kijkduin. Ook veel toeristen brengen een bezoek aan Den Haag. Je kunt hier alles vinden, zoals cultuur, winkels, zon zee en strand, maar ook op culinair gebied kun je hier ultiem genieten. Zoek je een appartement in Den Haag om te huren? Er zijn voldoende populaire wijken, waar je appartementen kunt huren.

De wijk Centrum is een bruisende plek, met het politieke hart op loopafstand. Daarnaast kun je hier een blik werpen op indrukwekkende Koninklijke stallen, de Hofvijver en Paleis Noordeinde. Winkels, cafés en restaurants zijn in grote aantallen aanwezig. Je kunt hier perfect je culturele kennis opschroeven door een van de vele culturele instellingen of musea te bezoeken. De skyline van Den Haag wordt gevormd door hoogbouw architectuur. De oude binnenstad biedt volop geschiedenis met monumentale panden en karakteristieke pleinen, waar je een terrasje kunt pakken. Rondom en op het Malieveld vinden bovendien regelmatig grote evenementen plaats. Als je in de wijk Centrum een appartement te huur vindt, huur je op een toplocatie.

Op een unieke plek in Den Haag ligt het mooie Duindorp. Duindorp ligt dicht bij het Zuiderstrand en de haven van Scheveningen. Het is een wijk met veel betaalbare woningen te huur. De laatste 15 jaar is er volop ontwikkeling en worden er veel nieuwbouw woningen en appartementen gebouwd. De duinen zijn op loopafstand en voor je boodschappen kun je gezellig winkelen aan het Tesselseplein.

Scheveningen is een populaire badplaats in Nederland. Scheveningen bestaat overigens uit drie gedeeltes, Dorp, Haven en Bad. Huur je hier een appartement? Dan kun je dagelijks genieten van de zee en van een prachtig uitzicht. Maak bijvoorbeeld een strandwandeling en waai lekker uit, of ontspan op een zomerse dag in de zee en neem een verfrissende duik. Scheveningen heeft veel woningen die gebouwd zijn voor het jaar 1916, maar ook voldoende jaren 30 woningen en nieuwbouwhuizen. Aan de Boulevard van Scheveningen kun je naar hartenlust winkelen. Parken zijn ook aanwezig, waaronder het Westbroekpark en het Hubertuspark.

Zoek jij een appartement in Den Haag? Huizenvinder.nl is de beste plek om een appartement naar wens te vinden!0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 105 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Den Haag

Resultaten 1 - 24 van 105

165 anderen zijn nu op zoek in Den Haag, reageer vandaag nog!