Home

Huren

Appartement Den Bosch

Ga je binnenkort een appartement huren in Den Bosch?


Op het gebied van appartementen staat er enorm veel te huur in Den Bosch. Denk hierbij aan statige herenpanden in het centrum, praktische eengezinswoningen net buiten te stad of royale penthouses met een geweldig uitzicht over de stad. Hierdoor is er altijd wel een geschikt appartement te vinden waar je huur voor wilt betalen in de stad. Tip! Door van tevoren je woonwensen helder in kaart te brengen, is het net even wat makkelijker om een passende woonruimte voor jou, samen met je partner of voor het hele gezin te vinden.


De leukste woonwijken van Den Bosch voor het betalen van huur voor een appartement


In Den Bosch zijn er verschillende soorten appartementen die je kunt huren. De stad kent verschillende woonwijken, die ieder ook weer hun eigen voordelen en nadelen hebben. Woonwijken zoals De Kruiskamp en De Donk liggen dichtbij prachtige natuurgebieden en een appartement huren zorgt dan vooral voor veel rust en ruimte. Het bruisende stadsleven ligt op een steenworp afstand als je kiest voor appartementen in Boschveld en De Vliert.


Via Huizenvinder.nl kies je uit een erg mooie selectie appartementen die te huur staan


Kun je niet wachten om huur te betalen voor een appartement in de altijd bruisende Brabantse stad? Ieder weekend genieten van een echte Bossche Bol, slenteren door de vele schattige straatjes en genieten van een rondvaart in jouw eigen vertrouwde stad? Wacht dan niet langer en ontdek vandaag nog het aanbod dat er op dit moment te huur staat. Dankzij het royale aanbod is de kans erg groot dat je snel een passende woonruimte hebt gevonden die perfect past bij de wensen die je voor jezelf in kaart hebt gebracht.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Den Bosch

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod