Home

Huren

Appartement Delft

Delft biedt een prachtige omgeving om te werken, te wonen en te leven! Het historisch centrum met pittoreske straatjes en statige monumenten trekt jaarlijks veel bezoeker die vaak denken: hier zou ik graag willen wonen! De Delftenaren zelf zijn het daar helemaal mee eens.

Niet alleen voor studenten en twintigers biedt de stad appartementen om te huren, ook voor een gezin is dit een prachtige plek om te wonen. Door de universiteit en de goede verbinding met Den Haag en andere steden in de Randstad, is het huren van een appartement hier dan ook populair.

Huur een appartement in een van de veelzijdige woonwijken van Delft
Delft is verdeeld in 8 woonwijken en over de gehele stad zijn appartementen te huur. Het centrum is vanuit de andere wijken goed bereikbaar met het openbaar vervoer of - heel Hollands- op de fiets.

In de binnenstad vind je veel appartementswoningen. Huur een appartement in het hart van Delft en loop zo elke dag vanuit je deur de historische stad binnen. Maar ook in de binnenstad is er nieuwbouw vanaf de jaren 80. Met name Veste en Zuidpoort hebben moderne gebouwen, hier zijn ook relatief veel appartementen te huur.

De Buitenhof is een uitbreidingswijk die in de jaren 60 en 70 is aangebouwd. Je vindt hier flats en portiekwoningen in combinatie met openbaar groen. De verschillende buurtjes binnen de Buitenhof zijn afgescheiden door water en groen.

Een appartement huren in het Hof van Delft is aantrekkelijk doordat je dicht bij de binnenstad en het station zit. Het is een gezellige, drukbevolkte wijk waar veel twintigers en jonge gezinnen wonen.

De Tanthof is de grootste wijk van Delft. Hier vind je nieuwbouw vanaf de jaren 80 en zakelijke bouw. Spelen en recreëren kan hier goed. Deze wijk heeft de meeste speelplaatsen en ten zuiden van Tanthof ligt recreatiegebied Midden-Delfland.

In Voordijkshoorn is het wonen tussen groen en water. Dit is een ruim opgezette gezinswijk die met name in de jaren 90 en 2000 is ontwikkeld.

De Voorhof ligt ten zuiden van het centrum. Deze naoorlogse wijk heeft veel hoogbouw en mooi aangelegde openbare groenvoorziening, zoals bijvoorbeeld het park Poptahof. De wijk heeft daarnaast een uitgebreid winkelgebied.

Vrijenban is een populaire woonwijk omdat het hier groen en veilig wonen is. In Delftse Hout vind je veel natuur en recreatiemogelijkheden.

In de Wippolder zijn minder woningen, dit komt doordat hier de TU Delft is met daarbij veel bedrijven.

Delft is dus een prachtige stad om te wonen met een veelzijdig huuraanbod in appartementen, kamers en studio’s. Bekijk het aanbod op onze site en vind hier zo makkelijk en snel het appartement wat bij jou past!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 11
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 12 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Delft

Resultaten 1 - 12 van 12

78 anderen zijn nu op zoek in Delft, reageer vandaag nog!