Appartement De Kwakel (Vuurliniehof)

Appartement

€ 879 per maand

55m² - 2 kamers

Geverifieerde verhuurder
Bekijk foto

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

Huurappartementen beschikbaar vanaf maart! Schrijf je nu in als geïnteresseerde op de projectwebsite thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in een groene omgeving met het gemak van de stad dichtbij. Dit project in Uithoorn biedt sociale, middeldure en vrije sector huurwoningen. Ideaal voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Gelegen in het hart van de Randstad en het Groene Hart, vlakbij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof geniet je van een moderne en lichte woning met een heerlijk privé balkon. Ontspan in je ruime woonkamer, kook in je moderne keuken en geniet van je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamer(s). Daarnaast is er een praktische inpandige berging en zijn er parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt alles wat je nodig hebt, zoals basisscholen, middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horecagelegenheden in het centrum liggen dichtbij. Thamenhof biedt groen wonen met het gemak van alle voorzieningen in de buurt.

Er is een ruime keuze aan woningen in Thamenhof. Van de 115 appartementen met balkon zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middeldure segment en 83 voor de vrije sector. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en variëren in oppervlakte van 55 m² tot 100 m². Er zijn in totaal 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wonen in Thamenhof betekent dat je dagelijks kunt genieten van de schoonheid van het Groene Hart. Vanuit je voordeur loop je zo de natuur in. Langs de nabijgelegen kronkelende dijkweg, de Vuurlijn, maak je kennis met de rijke geschiedenis van de regio. Ook bevindt de Vuurlijn zich op het UNESCO Werelderfgoed Stelling van Amsterdam, een historische verdedigingslinie. Met de fiets kun je binnen 25 minuten de prachtige Westeinderplassen bereiken.

Thamenhof is goed bereikbaar, omringd door groen en toch stedelijk. Het centrum van Uithoorn is gemakkelijk te bereiken met de fiets. Vanaf 2024 kun je in enkele minuten lopen naar de tramhalte Aan den Zoom, die je via de Uithoornlijn snel naar Amsterdam brengt.

Vanaf het begin ben je verzekerd van goede openbaar vervoersverbindingen vanuit Thamenhof. Met de auto bereik je Amstelveen in vijftien minuten via de N201 en N521. Amsterdam is net zo snel te bereiken via de A9. Met de N201 en A2 ben je binnen een half uur in Utrecht.

De bouw van Thamenhof is gestart en de oplevering van de appartementen wordt verwacht medio 2024. Houd de website in de gaten voor huurinformatie.

Zie je jezelf al wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Kenmerken appartement

Prijs

€ 879 per maand

Oppervlakte

55m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Voorzieningen in de buurt

Restaurant - Ghabrial Thodn De Jong Snacks

89 m

Café - Cafe Cobus

1,2 km

Bioscoop - Cinema Treasures Cinema Amstelveen

7,2 km

Universiteit - Vakcollege Thamen

94 m

Middelbare school - Nova College Vavo En Isk

4,4 km

Treinstation - Westwijk

3,5 km

Ziekenhuis - Healthlab

6,4 km

Vliegveld - Amsterdam Airport Schiphol

7,7 km

Toeristische attractie - Fort Aan De Drecht

2,1 km

Supermarkt - Aldi Uithoorn

85 m

Basisschool - Openbare Basisschool Toermalijn

49 m

Locatie van dit appartement

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement
  • Huurwoningen, appartementen, studio's en kamers in heel Nederland
  • Ontvang nieuw aanbod via email en reageer meteen
  • Geld terug garantie als je geen woonruimte kan vinden

Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Vergelijkbaar aanbod

Melding over object

Met jouw hulp blijft ons aanbod actueel. Heel erg bedankt.

Annuleren
Doorsturen via e-mail
Appartement Vuurliniehof in De Kwakel

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof

Appartement

€ 879 per maand

55m² - 2 kamers

Niet verplicht

Annuleren

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacy voorwaarden.