Home

Huren

Appartement Breda

Wonen in je eigen appartement in het altijd gezellige Breda


Als je je aan het verdiepen bent in het wonen in een stad in Noord-Brabant, dan is de kans erg groot dat je snel gaat zoeken in Breda. Deze stad heeft een erg karakteristiek centrum en voelt daardoor erg bourgondisch en gezellig aan. Woon je graag in je eigen appartement in het altijd gezellige Breda? Dan is het een goed idee om je wat verder te gaan verdiepen in alle woonwijken waar je huur kunt betalen voor woonruimte. We hebben de leukste wijken alvast voor je op een rijtje gezet waar appartementen te huur staan.


Je hebt de keuze uit verschillende soorten appartementen huren


Misschien ben je op zoek naar een appartement voor jezelf of voor je partner en heb je daardoor voldoende aan een enkele slaapkamer. Of je bent juist voor het hele gezin op zoek naar een leuk appartement dat je kunt huren. Er zijn altijl wel een aantal woonwijken die zich hier erg goed voor lenen. Wijken zoals Fellenoord en Tuizigt zijn erg intrek onder gezinnen. Stelletjes en vrijgezellen zoeken graag het bruisende leven op in woonwijken zoals Schorsmolen, Chasse en het Centrum. Waar in de stad wil je het liefste huur betalen voor een appartement?


Via Huizenvinder.nl heb je binnen mum van tijd een geschikt appartement gevonden


Op het gebied van appartementen huren is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Het is het belangrijkste dat je goed voor jezelf in kaart brengt wat jouw woonwensen zijn en in wat voor soort woonwijk je het liefste huur wilt betalen voor een woonruimte. Via Huizenvinder.nl heb je binnen mum van tijd een geschikt appartement gevonden dat op dit moment te huur staat. En dat is natuurlijk erg fijn om te weten.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 2 Sinds 30 dagen 10
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 10 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Breda

Resultaten 1 - 10 van 10

40 anderen zijn nu op zoek in Breda, reageer vandaag nog!