Home

Huren

Appartement Arnhem

De stad

Arnhem is een heerlijke stad om in te wonen - gelegen aan de rivier de Rijn en op een paar autominuten van de Hoge Veluwe vind je hier een prettige, ontspannen combinatie tussen cultuur en natuur. De stad is steeds populairder onder jonge gezinnen, die wél graag in de stad willen wonen, maar ook een appartement in de rust en overzicht zoeken. Je hebt in Arnhem alle voorzieningen voorhanden en bent met de trein in iets meer dan een uurtje in de Randstad. Toch is de stad goed begaanbaar, groen en rustig.

Door deze ideale ligging is de vraag naar het huren van Arnhemse appartementen groot. In de sociale sector is het moeilijk om iets te vinden en de meeste beschikbare woningen liggen wat verder van het centrum af. In immense populaire wijkens als het Spijkerkwartier en het modebewuste Klarendal kan het lastig zijn een appartement te vinden.

Populaire wijken in Arnhem

Het Spijkerkwartier en Klarendal zijn dus bijzonder populaire wijken - ze liggen allebei tegen het centrum aan en ze bestaan voornamelijk uit wat oudere bouw. Sfeervolle wijken, met kleine straatjes en veel groen dus!

In de buurt van het Centraal station vind je de Burgemeesterswijk en Hoogkamp - wijken met statige huizen en soms stijle straatjes, vlakbij één van de mooiste parken van Nederland. Langs de Rijn, richting Oosterbeek en vlakbij het moderne kunstmuseum, vind je het hoger gelegen Heijenoord en Lombok met prachtige uitzichten over de Rijn.

Vanuit het Centrum kun je ook met de bus een kwartiertje de heuvel op. Daar huur je appartementen in de gezellige, karakteristieke volkswijk de Geitenkamp. Op het hoogste punt van de stad, Hoogte 80, heb je op heldere dagen een eindeloos zicht op de omringende dorpen en steden.

Arnhem-Zuid

Wanneer je op zoek bent naar een appartement te huur in Arnhem, dan is het zeker de moeite waard om de Rijn over te steken naar Arnhem-Zuid. Je vindt hier verschillende, ruim opgezette wijken met doorgaans wat nieuwe woningen.

Arnhem-Zuid is ondertussen al bijna groter dan Arnhem-Noord, en de huizenprijzen liggen er een stuk lager. Dat terwijl je binnen enkele minuten over de brug bent, en midden in het centrum van de stad staat. Een bijkomend voordeel zijn de uiterwaarden, als je in Arnhem-Zuid woont zit je aan de juiste kant van de rivier om in de zomer heerlijk op de Rijnstrandjes neer te strijken.

Ga je naar Arnhem Zuid, kijk dan zeker naar appartementen die ter huur zijn in wijken als Malburgen en Meinerswijk, Rijkerswoerd, Elderveld, Kronenburg en het nieuwe, hippe de Schuytgraaf.

Huizenvinder.nl

Waar je ook een appartement wilt huren in deze bruisende stad aan de Rijn, op huizenvinder.nl vind je snel de appartementen te huur die aan jouw wensen voldoen!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 25 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Arnhem

Resultaten 1 - 24 van 25

10 anderen zijn nu op zoek in Arnhem, reageer vandaag nog!