Home

Huren

Appartement Amsterdam

Een appartement huren in Amsterdam, wie wil dat nu niet? Onze hoofdstad heeft veel te bieden. Zo barst het van de musea in Amsterdam, maak je er wandelingen langs de iconische grachten, of kijk je er je ogen uit op een van de leuke straatmarkten. De vraag naar een appartement te huur in Amsterdam is hoog. Breidt je zoektocht eens uit naar een leuke kamer of studio. Amsterdam heeft bovendien veel moois te bieden in de verschillende buurten. Een studio, kamer of appartement huren in Amsterdam kan bijvoorbeeld in de onderstaande wijken:

De Pijp: Net ten zuiden van het Centrum ligt De Pijp. Een appartement te huur vinden in dit stadsdeel zal nog steeds er lastig zijn, je zult er eerder op zoek moeten gaan naar een knusse studio of kamer. De Pijp barst van de leuke cafeetjes. Ook staat De Pijp bekend om de iconische Albert Cuypmarkt. Wie door de straten van De Pijp loopt krijgt bijna een dorps gevoel. Achter de muren van de meeste woningen in De Pijp, schuilt bovendien vaak een prachtige binnentuin.

NDSM: NDSM is een up-en-coming buurt, er zijn de afgelopen jaren ontzettend veel prachtige appartement gebouwen bijgekomen. NDSM is een echte creatieve hub. Omdat het een oud scheepswerf is, vind je er nog twee enorme scheepsloodsen. Maandelijks kun je daar de IJ-hallen bezoeken, vol tweedehands spullen. Ook vind je er creatieve studio’s en streetartmuseum STRAAT. NDSM kun je bereiken met de bus of met het pontje. Naast appartementen vind je hier bijvoorbeeld ook kamers of startersstudio’s.

Nieuw-West: Wie wat verder buiten het centrum wil wonen, kan zoeken naar een appartement te huur in Nieuw-West. Binnen twintig minuten tot een half uurtje zit je met de tram of fiets in het centrum. Bovendien heeft Nieuw-West zijn eigen leuke winkelcentrum, Osdorpplein, en kun je er genieten van de natuur bij Sloterplas. Ook hier zijn kamers of startersstudio’s populair.

Watergraafsmeer: Ten oosten van het stadscentrum vind je Watergraafsmeer. Huur je een studio, kamer of appartement in deze wijk, dan zit je vlakbij het mooie Oosterpark en Frankendaelpark. Ook deze wijk zit vol leuke cafés en heeft een gezellig sfeer.

Als je enthousiast bent om een woning te huren in Amsterdam, kijk dan eens op huizenvinder.nl en huur via deze site een woning. Op huizenvinder.nl vind je appartementen, studio’s en kamers te huur in Amsterdam.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 1 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 1 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 1 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 1 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 1
Huisdieren toegestaan 1 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 260 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Amsterdam

Resultaten 1 - 24 van 260

111 anderen zijn nu op zoek in Amsterdam, reageer vandaag nog!