Home

Huren

Appartement Amstelveen

Ben je op zoek naar de combinatie natuur én stad? Dan is een appartement huren in Amstelveen geen gek idee. Je bent maar een paar kilometer verwijderd van het bruisende Amsterdam, maar je kunt ook snel jouw rust vinden in het Amsterdamse Bos. Daarnaast heeft Amstelveen zelf ook een gezellige binnenstad met een groot winkelcentrum, verschillende musea en een poppodium. Benieuwd welke appartementen te huur staan?

Appartementen te huur in verschillende wijken van AmstelveenAmstelveen heeft verschillende wijken waar je leuke appartementen kunt huren. Houd jij van een plek waar veel water is en groen? Dan is Elsrijk een mooie plek om te wonen. Er is hier zelfs een theater te vinden, waar je kunt genieten van leuke voorstellingen. Zo op loopafstand!

Uilenstede is een wijk waar veel studenten wonen. Studeer je aan de Vrije Universiteit? In 5 á 10 minuten ben je al op locatie. Maar ook wanneer je aan een andere hogeschool of universiteit studeert, is het een leuke studentenwijk. Het is de ideale ontmoetingsplek voor jongvolwassenen. Maak jouw studententijd onvergetelijk en kijk welke woningen hier te huur staan.

Wie bekend is met Amstelveen heeft zeker van de wijk Stadshart gehoord. Hier vind je het leuke winkelcentrum, verschillende restaurants en cafés, maar ook appartementen. Houd jij van gezelligheid? Dan is een appartement in Stadshart zeker een aanrader. Je bent maar een paar stappen verwijderd van de kroeg, of jouw favoriete kledingwinkel.

Op zoek naar een bijzonder stukje Amstelveen? Dan is Het Oude Dorp een plek waar je een appartement kunt huren. Zoals de naam al suggereert ligt hier de historische kern. Je vindt hier smalle straten, cafés en restaurants. De bebouwing is een mix van nieuw en oud.

Tot slot is de Scheg een wijk die steeds populairder wordt. Met verschillende nieuwbouwprojecten kun je hier jouw moderne huur appartement scoren. De wijk is duurzaam, energiezuinig en er is veel groen. Een mooie wijk voor gezinnen, waar kinderen heerlijk kunnen buitenspelen en waar ouders tot rust komen.

Ons ruime aanbod


Op huizenvinder.nl hebben wij verschillende appartementen te huur in Amstelveen. Bekijk ons ruime aanbod en misschien huur jij straks wel het appartement van jouw dromen.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 176 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Amstelveen

Resultaten 1 - 24 van 176

24 anderen zijn nu op zoek in Amstelveen, reageer vandaag nog!