Home

Huren

Appartement Almere

Appartementen maken deel uit van grotere gebouwen. Als je een appartement gaat huren is er één verdieping waar je alles terugvindt, zoals de woonkamer, keuken, badkamer en de slaapkamers. Ook kun je beschikken over een eigen balkon. Almere is vernoemd naar het water, genaamd Aelmere. Het is een plek waar je volop kunt genieten, strandwandelingen maakt, evenementen en restaurants bezoekt en waar je goed kunt winkelen.

Almere Poort
Almere Poort is een nieuwbouwwijk met een mooie ligging aan het water en het bos. Geen enkele woning is hier hetzelfde, je vindt hier een gemixt aanbod appartementen te huur. Het Homeruskwartier is gebouwd door een voor bewoners. Duin biedt een verbluffend uitzicht over het strand en de jachthaven. Dagelijkse boodschappen doe je binnen handbereik en daarnaast kun je bij de Homerusmarkt heerlijke verse producten vinden. Het is tevens een plek die goed bereikbaar is via de A6.

Almere Stad
Huur je een woning in Almere Stad? Dan huur je een appartement op een centrale locatie in de bruisende stad. De voordelen van het groen worden hier gecombineerd met de gemakken van de stad. Je bent hier goed bereikbaar en met drie stations in de buurt kun je bovendien overal snel naar toe. De wijken zijn ruim opgezet en bieden een mooie mix tussen verschillende stijlen. Sportfanaten kunnen hier hun hart ophalen want je vindt veel sportlocaties waar je uitstekend kunt bewegen. Ook tref je hier veel soorten onderwijs aan en een groot aanbod winkels en gezellige cafés. De stad biedt je voldoende keuze, omdat je in het centrum kunt wonen in een dynamische buurt, maar je kunt ook gaan voor ruimte en een stukje rust bij de Noorderplassen.

Almere Buiten
Almere Buiten heeft natuur en een levendige buurt. De architectuur is aantrekkelijk vormgegeven. Denk aan de veelzijdige Regenboogbuurt en de Eilandenbuurt. Dit zijn wijken in Buiten waar je veel appartementen te huur kunt ontdekken. De woonwijken zijn ruim opgezet, waardoor je een ruimtelijk gevoel ervaart. In het centrum kun je prima winkelen en een hapje eten. Natuurliefhebbers vinden hier een groene oase, namelijk het prachtige en bekende natuurgebied de Oostvaardersplassen.

Huizenvinder is de beste plek om appartementen te vinden. Huizenvinder heeft een groot en uitgebreid aanbod appartementen die je kunt huren. Neem een kijkje en wie weet huur jij binnenkort in het mooie Almere!
0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 5 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Almere

Resultaten 1 - 5 van 5

25 anderen zijn nu op zoek in Almere, reageer vandaag nog!