Home

Huren

Appartement Almelo

Almelo is een stad en gemeente in de regio Twente gelegen in de provincie Overijssel. Het is een plek met een lange geschiedenis vanaf de 11e eeuw met een levendig handelscentrum. De ligging was gunstig op een kruispunt van land en waterwegen. De stad heeft zich volop ontwikkeld en je kunt dit vandaag de dag goed zien. Het stadsmuseum in het centrum laat eveneens de historie zien. Almelo heeft verschillende wijken waar je uitstekend appartementen kunt huren.

In de binnenstad van Almelo zijn veel openbare gebouwen te vinden, waaronder de bibliotheek en het stadhuis. De sfeer in de stad is levendig en er is genoeg te beleven. De ontwikkelingen in de binnenstad staan niet stil en er wordt geïnvesteerd in het bouwen van nieuwbouw woningen, ook appartementen om te huren worden hier gebouwd. Dit zorgt uiteraard voor kansen als je op zoek bent naar een appartement te huur. Er is een variëteit aan horecazaken en het winkelaanbod is eveneens aantrekkelijk.

Beeklust is in de jaren 60 gerealiseerd. Er worden verschillende woningen aangeboden en je kunt hier prima een appartement te huur vinden. De wijk heeft basisscholen en groene parken. Voor het kopen van je dagelijkse boodschappen hoef je Beeklust niet te verlaten, want er ligt een overdekt winkelcentrum aan de rand van de wijk. Daarnaast zijn er regelmatig markten, waar je lekkere verse producten kunt kopen. En wil je alsnog naar het centrum van Almelo? Dan is deze met het openbaar vervoer of de fiets goed te bereiken. Uitvalswegen bevinden zich in de buurt.

In het zuiden ligt Nieuwland. Dit is een wijk met een gevarieerd aanbod appartementen voor de huur. In het wijkcentrum 'De Schöppe' worden evenementen georganiseerd waar je een bezoekje aan kunt brengen. De wijk heeft verder een speeltuin, een bos en meerdere scholen. Het centrum ligt op korte afstand van Nieuwland, waardoor je binnen 10 minuten uitgebreid in het centrum kunt winkelen.

Ossenkoppelerhoek is een groene plek met alle voorzieningen in de buurt. Je vindt hier onder meer een overdekt winkelcentrum om je boodschappen te doen. Er zijn zorgvoorzieningen in de wijk, zoals een dokterspraktijk en een tandartspraktijk. Je conditie hou je gemakkelijk bij in de gezonde buitenlucht, aangezien er voldoende sportvelden zijn. En wil je naar een andere plek reizen? Dat kan gemakkelijk met het openbaar vervoer.

Ben je op zoek naar een appartement in Almelo? Huizenvinder.nl is de beste plek om een huur appartement in Almelo te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Almelo

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod