Home

Huren

Appartement Alkmaar

Alkmaar ligt in Noord-Holland en is een prachtige stad. Het is een plek met een historisch centrum en vele monumenten. De winkelgebieden, cafés en de terrasjes zijn gezellig. Ook zijn er voldoende winkels aanwezig om een dagje uitgebreid te shoppen. Een dagje cultuur kan met een van de vele musea, zoals het Beatles museum of het kaasmuseum. Binnen een kwartier kun je op het strand of de duinen zijn. De wijken in Alkmaar zijn divers en bieden verschillende soorten appartementen te huur aan.

De binnenstad van Alkmaar heeft pittoreske straatjes, verrijkt met statige monumenten. Op iedere hoek van de straat kom je het rijke verleden van de stad tegen. Er zijn winkelstraten met een groot aantal winkels en restaurantjes, waar je heerlijk kunt eten en genieten. In de binnenstad kun je een appartement boven prachtige winkelpanden huren. Veel appartementen worden hier te huur aangeboden. Het centrum is populair onder tweeverdieners, starters en eenpersoonshuishoudens.

De wijk kooimeer bevindt zich op een geliefde locatie onder veel mensen. Veel mensen willen hier een appartement huren. Je vindt alle voorzieningen binnen handbereik, denk aan supermarkten, kappers, drogisterijen en eetgelegenheden. Wil je naar het centrum? Dat kan, want je fietst of wandelt in korte tijd naar het historisch centrum. Kooimeer is bovendien volop in ontwikkeling en er worden veel appartement voor de huur gebouwd.

De Mare is gebouwd op en rondom een winkelcentrum. Handig, want je vindt alle voorzieningen in de buurt terug en ze zijn niet te missen. Ook zijn er verschillende sociale voorzieningen, waaronder evenementen, bibliotheken, ontmoetingscentra en zorgvoorzieningen. Aan scholen ontbreekt het eveneens niet in De Mare er zijn middelbare scholen en colleges. Uitgebreid sporten kun je doen bij een van de sportfaciliteiten of het groene park.

Een goed voorbeeld van een jong en nieuw gebied met volop ontwikkelingen is Overstad. Hier heerst de ambitie om wonen, winkelen en werken op een mooie manier met elkaar te verbinden. Er wordt volop gebouwd en er komen veel nieuwe appartementen voor de huur in de wijk. De buurt ligt vlakbij een groene oase, genaamd de Oudorperpolder en je kunt daarnaast binnen 5 minuten in het centrum van Alkmaar zijn.

Op zoek naar een appartement in Alkmaar? Huizenvinder is de beste plek om een appartement te vinden. Bekijk het aanbod!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 2
1 kamer 0 2+ kamers 2 3+ kamers 1 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0