Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Zuid-holland?

Toon alle plaatsen in provincie Zuid-holland

Op zoek naar een huurwoning in Zuid-holland?

Bekijk alle huurwoningen in Zuid-holland

Wonen in Zuid-Holland

Zuid-Holland is dichtbevolkt. De provincie vindt het belangrijk dat het evenwicht tussen stad en land bewaard blijft en dat de beschikbare ruimte goed verdeeld wordt. Daarom maakt zij streekplannen, waarin de gewenste ontwikkelingen in een gebied worden beschreven. In Zuid-Holland vind je naast vele grote steden, infrastructuur en bedrijvigheid ook rust en ruimte van meer landelijk gebied.

Werken in Zuid-Holland

Zuid-Holland wil een provincie zijn en blijven met voldoende arbeidsplaatsen, een goed ondernemingsklimaat en een groeiende economie. Om goed op de groei van de wereldeconomie in te spelen, werkt de provincie Zuid-Holland samen met andere overheden, het bedrijfsleven en kennisinstellingen. Het beleid van de provincie is er op gericht ondernemende partijen te organiseren, om samen projecten uit te voeren die voor meerdere regio's economisch voordeel opleveren. Wil je voor jouw nieuwe baan verhuizen naar de provincie Zuid-Holland en zoek je een geschikte koopwoning? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in de provincie Zuid-Holland zo gevonden.

Liever een huurwoning in Zuid-Holland?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Zuid-Holland? Ook dan vind je Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Zuid-Holland.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven