Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Zeeland?

Toon alle plaatsen in provincie Zeeland

Op zoek naar een huurwoning in Zeeland?

Bekijk alle huurwoningen in Zeeland

Wonen in Zeeland

De provincie Zeeland vindt het belangrijk dat er een goede balans bestaat tussen de ruimtelijke kwaliteit van de provincie en een aantrekkelijke woonomgeving met voldoende voorzieningen. Er zijn heel wat agrarische ondernemingen gevestigd, daarom staat Zeeland niet volgebouwd en kent het vergezichten in het landschap. Bovendien zijn zee en strand altijd binnen handbereik. Het is dus heerlijk wonen in Zeeland!

Werken in Zeeland

Tegenwoordig werken de meeste inwoners van Zeeland in de dienstensector, bij banken, winkels, in de zorg, in de recreatiesector of de overheid. De provincie is een aantrekkelijk vestigingsgebied voor ondernemers. Er is namelijk nog ruimte voor bedrijven. De steden Middelburg, Goes, Vlissingen, Zierikzee en de kanaalzone bij Terneuzen bieden plaats aan kleine en grote (industriƫle bedrijven). Wil je voor jouw nieuwe baan verhuizen naar de provincie Zeeland en zoek je een geschikte koopwoning? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in de provincie Zeeland zo gevonden.

Liever een huurwoning in Zeeland?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Zeeland? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Zeeland.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven