Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Utrecht?

Toon alle plaatsen in provincie Utrecht

Op zoek naar een huurwoning in Utrecht?

Bekijk alle huurwoningen in Utrecht

Wonen in de provincie Utrecht

De provincie Utrecht wil zich sterk maken voor voldoende en betaalbare woonruimte. Zo heeft de provincie zelfs een aanjaagteam voor de woningbouw in het leven geroepen dat moet helpen bij het realiseren van de aantallen huizen die in het Streekplan zijn gepland. Ook dringt de provincie Utrecht aan op stedelijke vernieuwing in alle steden in de provincie. De provincie Utrecht wil er voor zorgen dat alle steden in de provincie kansen bieden aan de burgers en een veilige en prettige woonomgeving vormen.

Werken in de provincie Utrecht

Centraal in de provincie Utrecht ligt de hoofdstad Utrecht met forenzenplaatsen als Nieuwegein en Houten in het zuiden en Maarssen in het noorden. Ook steden als Amersfoort en Veenendaal bieden veel werkgelegenheid. Wil je voor jouw nieuwe baan verhuizen naar de provincie Utrecht en zoek je een geschikte koopwoning? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in de provincie Utrecht zo gevonden.

Liever een huurwoning in Utrecht?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Utrecht? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Utrecht.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven