Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Overijssel?

Toon alle plaatsen in provincie Overijssel

Op zoek naar een huurwoning in Overijssel?

Bekijk alle huurwoningen in Overijssel

Wonen in de provincie Overijssel

De ambitie van de provincie Overijssel is als volgt: 'In Overijssel is het goed wonen, voor iedereen.' De provincie stimuleert dan ook de woningbouwproductie. Zij heeft daartoe een aantal programma's opgezet en is in Overijssel een pilot gestart ter stimulering van de woningbouwproductie. Overijssel vindt het belangrijk dat het een mooie en schone provincie blijft, waar mensen genoeg ruimte hebben om prettig te wonen, werken en recreëren. Ook de werkgelegenheid moet kunnen groeien.

Werken in de provincie Overijssel

De provincie Overijssel heeft een innoverend bedrijfsleven en een agrarische sector die nieuwe wegen vindt. Daarnaast is het een provincie met levendige steden en dorpen en een bloeiend cultureel leven. Genoeg mogelijkheden tot werkgelegenheid dus. Wil je voor je werk naar Overijssel verhuizen? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in Overijssel zo gevonden.

Liever een huurwoning in Overijssel?

Je zoekt geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Overijssel? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Overijssel.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven