Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Noord-holland?

Toon alle plaatsen in provincie Noord-holland

Op zoek naar een huurwoning in Noord-holland?

Bekijk alle huurwoningen in Noord-holland

Wonen in de provincie Noord-Holland

Het is prettig wonen in Noord-Holland. De provincie heeft een gevarieerd landschap met grote bos-, natuur-, en recreatiegebieden dat zij graag wil behouden en verder ontwikkelen. De provincie wil graag blijven voldoen aan de wensen van haar inwoners op dit gebied. Om een goede balans tussen wonen, werken en groen in de steden, VINEX-wijken en op bedrijventerreinen te behouden heeft de provincie Taskforce Ruimtewinst (TFR) als onafhankelijke commissie ingesteld. Zij stimuleert ruimte-efficiƫnt bouwen in Noord-Holland.

Werken in de provincie Noord-Holland

De provincie vindt het belangrijk dat er in Noord-Holland voldoende arbeidsplaatsen zijn en blijven en er een goed ondernemingsklimaat heerst waar de economie groeit. Bovendien vindt zij het belangrijk dat er een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid is in economisch gezonde regio's. Omdat ook landbouw een grote rol speelt in de provincie Noord-Holland vindt het bestuur het belangrijk dat dit een vitaal onderdeel blijft van de totale economie van Noord-Holland.

Heb je een nieuwe baan gevonden in Noord-Holland, maar nog geen woning? Via Huizenvinder.nl is je nieuwe koopwoning in Noord-Holland zo gevonden.

Liever een huurwoning in Noord-Holland?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Noord-Holland? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Noord-Holland.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven