Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Limburg?

Toon alle plaatsen in provincie Limburg

Op zoek naar een huurwoning in Limburg?

Bekijk alle huurwoningen in Limburg

Wonen in Limburg

De provincie Limburg wil investeren in een aantrekkelijk woon- en leefklimaat en bijdragen aan het realiseren van voldoende woningen van de juiste kwaliteit op de juiste plaats. Men wil dat er meer variatie in woonmilieus moet worden aangeboden. Daarbij vindt de provincie het belangrijk dat er op een duurzame manier wordt gebouwd en verbouwd.

Werken in Limburg

Limburg heeft als Nederlandse én Europese regio een duidelijk eigen profiel. Er hebben zich de afgelopen decennia sociaal-economische ontwikkelingen voltrokken, die een proces van verandering en vernieuwing op gang brachten. Limburg heeft zodoende de nadelen van een perifere ligging in Nederland kunnen omzetten in de voordelen van een gunstige positie ten opzichte van haar ligging in Europa. Wil je voor jouw nieuwe baan verhuizen naar de provincie Limburg en zoek je een geschikte koopwoning? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in de provincie Limburg zo gevonden.

Liever een huurwoning in Limburg?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Limburg? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Limburg.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven