Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Groningen?

Toon alle plaatsen in provincie Groningen

Op zoek naar een huurwoning in Groningen?

Bekijk alle huurwoningen in Groningen

Wonen in de provincie Groningen

Groningen heeft een fijn leef- en woonklimaat en de gemeentes doen er alles aan om dit zo te houden. Er is veel ruimte voor zowel woningcorporaties als particuliere aannemers en ontwikkelaars om nieuwbouwprojecten op te zetten. Het aantal nieuwbouwprojecten in de provincie Groningen loopt dan ook hoog op. Naast nieuwbouw besteedt de provincie Groningen ook veel aandacht aan woningverbetering en wijkvernieuwing in samenwerking met de woningcorporaties: IN, de Huismeesters, Nijestee, Woonstade en Patrimonium.

Werken in de provincie Groningen

In de provincie Groningen is ruimte om te wonen, maar ook ruimte om te ondernemen en ruimte om te werken. Steeds meer bedrijven in de ICT en biomedische sector ontdekken Groningen en ook in de zorg en het onderwijs is veel werkgelegenheid. Naar de provincie Groningen verhuizen voor jouw werk? Vind dan eenvoudig een geschikte woning op Huizenvinder.nl.

Liever een huurwoning in Groningen?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Groningen? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Groningen.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven