Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Friesland?

Toon alle plaatsen in provincie Friesland

Op zoek naar een huurwoning in Friesland?

Bekijk alle huurwoningen in Friesland

Wonen in de provincie Friesland

De provincie Friesland vindt het belangrijk dat er voldoende woningen zijn voor de inwoners van de provincie. Ten opzichte van eerdere jaren legt de provincie Friesland nu meer nadruk op de kwaliteit van woningen dan op de kwantiteit. De provincie zet in op aanpassing van de bestaande woningvoorraad, waarbij betaalbaarheid, duurzaamheid en levensloopbestendigheid centrale uitgangspunten zijn. Om te bepalen aan wat voor soort huizen in Friesland behoefte is, laat de provincie Friesland eens in de 4 à 5 jaar een woningbehoeftenonderzoek uitvoeren onder de Friese bevolking.

Werken in de provincie Friesland

De provincie Friesland heeft van oorsprong een sterke agrarische sector en in de zomer is de toeristische sector een belangrijke bron van inkomsten. De sterk opkomende dienstensector concentreert zich in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. De provincie Friesland wil mensen uit andere provincies stimuleren om naar Friesland te verhuizen en om in Friesland te werken.

Heb je een nieuwe baan in Friesland en zoek je nu een geschikte woning? Op Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in Friesland zo gevonden.

Liever een huurwoning in Friesland?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Friesland? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Friesland.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven