Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Flevoland?

Op zoek naar een huurwoning in Flevoland?

Bekijk alle huurwoningen in Flevoland

Wonen in de provincie Flevoland

In Flevoland is het prettig wonen. De woningen, die gebouwd zijn in een ruim opgezette, groene woonomgeving, zijn van goede kwaliteit. Alle basisvoorzieningen zijn er aanwezig. Wanneer er nieuwe woningen worden gebouwd, houdt de provincie rekening met de identiteit van een dorp of stad en met de sociaal-demografische ontwikkelingen. In de toekomst komt er in Flevoland een steeds groter accent op vernieuwing van wijken en centra in steden en dorpen.

Werken in de provincie Flevoland

Flevoland is elk jaar koploper als het gaat om de economische groei. Dit wordt mede veroorzaakt door het feit dat zich jaarlijks ongeveer 1000 nieuwe bedrijven inschrijven bij de Kamer van Koophandel. De provincie behoort daarnaast in vergelijking met andere Europese regio's tot de top als het gaat om innovatief vermogen. Om deze plaats te behouden is er een groot aantal kennisinstellingen actief in het doorgeven van hun kennis aan het midden- en kleinbedrijf.

Heb je een nieuwe baan gevonden in Flevoland, maar nog geen woning? Via Huizenvinder.nl is je nieuwe koopwoning in Flevoland zo gevonden.

Liever een huurwoning in Flevoland?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Flevoland? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Flevoland.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven