Nog geen account? Meld je aan

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Meld je nu aan

Koopwoning in Drenthe?

Toon alle plaatsen in provincie Drenthe

Op zoek naar een huurwoning in Drenthe?

Bekijk alle huurwoningen in Drenthe

Wonen in de provincie Drenthe

De provincie Drenthe wil de rust, ruimte en natuur op het platteland zoveel mogelijk behouden. Groei en ontwikkeling van wonen en werken vindt dan ook vooral plaats in de steden. De Drentse gemeenten zijn verantwoordelijk voor de woningbouw in hun eigen gebied, maar zijn wel gebonden aan het Provinciaal Omgevingsplan. De provincie Drenthe is onderdeel van de Regio Groningen Assen, een samenwerkingsverband van twaalf gemeenten en twee provincies. De Regio Groningen Assen streeft onder andere naar voldoende en gevarieerd woningaanbod.

Werken in de provincie Drenthe

De provincie Drenthe streeft naar een duurzame economische ontwikkeling met voldoende werk en inkomen voor de inwoners van Drenthe. Samen met de andere deelnemers aan Regio Groningen Assen vormt de provincie Drenthe de belangrijkste concentratie van bevolking en werkgelegenheid in Noord-Nederland. Wil je voor je werk naar Drenthe verhuizen? Via Huizenvinder.nl is jouw nieuwe koopwoning in Drenthe zo gevonden.

Liever een huurwoning in Drenthe?

Zoek je geen koopwoning maar een huurwoning in de provincie Drenthe? Ook dan vind je op Huizenvinder.nl snel en eenvoudig het huis dat je zoekt. Bekijk ons aanbod huurwoningen in de provincie Drenthe.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een kamer?

Kijk eens op onze partnersite Kamer.nl, de vraag- en aanbodsite voor studentenkamers. Meer dan 2000 kamers in alle grote steden; zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.

logo Kamer.nl
terug naar boven